Contact
Osnovna škola Maarif International Schools Isa-beg Ishaković

Osnovna škola Maarif International Schools Isa-beg Ishaković

Osnovnoškolsko obrazovanje omogućava razvoj i napredovanje svakog učenika u skladu s njihovim sposobnostima. Ciljevi obrazovanja u Prvoj privatnoj osnovnoj školi Maarif International Schools Isa-beg Ishaković usmjereni su na potpuni intelektualni, emocionalni, socijalni, moralni i fizički razvoj svakog učenika. Posebna pažnja posvećuje se razvoju kreativnosti, sticanju kvalitetnih znanja i vještina, samopouzdanju, samoinicijativi, te svijesti o važnosti zdravlja i očuvanja prirodne sredine.

Naša osnovna škola nudi dva nivoa obrazovanja: I-IV razred (razredna nastava) i V-IX razred (predmetna nastava). Redovna nastava odvija se prema dva programa: kantonalnom i Cambridge programu. Učenici izučavaju dva strana jezika: engleski i turski. Predmeti iz prirodnih nauka (matematika, fizika, biologija, hemija i informatika) na predmetnoj nastavi se predaju na engleskom jeziku.

Pored redovne nastave, oba nivoa obrazovanja obogaćena su brojnim vannastavnim aktivnostima koje se realiziraju kroz radionice, sekcije i klubove. Ponosni smo na naše vodeće obrazovne sisteme koji pružaju sveobuhvatno i kvalitetno obrazovanje za sve učenike.

Škola Škola Odaberite